Bine ati venit !

Coşul meu:

0
Nu ai niciun articol în coş.

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

TERMENI SI CONDITII

 

 Site-ul www.cadoucudrag.ro, numit in continuare CADOUCUDRAG este proprietatea SC PROART HOBBY SRL, inregistrata in Targu Mures, judet Mures, Str. Rozmarinului, nr. 16, ap 9, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J26/697/2014, CUI 33427068, titulara a contului nr. RO69 INGB 0000 9999 0559 9673 deschis la ING Bank, sucursala INK Office Piata Trandafirilor, reprezentata de Todoran Raluca si Todoran Claudiu-Marius, in calitate de Administratori, numita in continuare SC PROART HOBBY SRL.


Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC PROART HOBBY SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".  

SC PROART HOBBY SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul CADOUCUDRAG si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC PROART HOBBY SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre CADOUCUDRAG este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC PROART HOBBY SRL. sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a SC PROART HOBBY SRL asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului CADOUCUDRAG - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC PROART HOBBY SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC PROART HOBBY SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului CADOUCUDRAG numai in limitele metionate in prezentul document.

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea dvs la adresa de email proarthobby@gmail.com


2. Produsele si serviciile oferite de SC PROART HOBBY SRL pe site-ul CADOUCUDRAG, politica de preturi
SC PROART HOBBY SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul CADOUCUDRAG sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC PROART HOBBY SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla pe stoc sau nu se mai regaseste in oferta curenta a furnizorului.

Preturile sunt actualizate periodic. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari SC PROART HOBBY SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma. SC PROART HOBBY SRL garanteaza buna functionare a acestui site, calitatea informatiilor prezentate, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, calitatea produselor de pe site. Imaginile publicate pe site sunt imagini reale ale produselor comercializate., realizate in atelierul nostru.


3. Plata produselor
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul CADOUCUDRAG se poate efectua ramburs, la primirea produselor. SC PROART HOBBY SRL. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa catre SC PROART HOBBY SRL la adresa de e-mail proarthobby@gmail.com. Livrarea va fi efectuata numai dupa primirea confirmarii platii.


4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in tara. SC PROART HOBBY SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea se face exclusiv prin firma de curierat Fan Courier, taxa de transportul este 18 lei. Lista localitatilor din aria lor de acoperire poate fi consultata aici http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf). Se va aplica un tarif de livrare suplimentar pentru comenzile livrate in locatii unde Fan Courier nu au sedii. Costul suplimentar va fi comunicat clientilor inainte de livrarea produselor comandate.  Taxa de transport nu este inclusa in pretul produselor afisat pe site.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor  fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

SC PROART HOBBY SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC PROART HOBBY SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC PROART HOBBY SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC PROART HOBBY SRL de la acest client.

 

5. Promotii si concursuri

SC PROART HOBBY SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

6. Garantia produselor
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Garantia oferita pentru produsele prezentate pe site este de 6 luni.


Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original. Certificatul de garantie se completeaza cu data vanzarii produsului si cu denumirea acestuia.
Garantia se refera la:

  1. lipituri
  2. constructii
  3. asamblaje
  4. suduri
  5. placari7. Dreptul de returnare a produselor cumparate
Clientul poate denunta unilateral contractul (achizita online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor, cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile.  

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. SC PROART HOBBY SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Legea prevede de asemenea si urmatoarele detalii: "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid".

 

8.  Comentariile utilizatorilor pe site-ul CADOUCUDRAG
Utilizatorii care acceseaza site-ul CADOUCUDRAG pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC PROART HOBBY SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

SC PROART HOBBY SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SC PROART HOBBY SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul CADOUCUDRAG este gazduit de serverele unei terte firme. SC PROART HOBBY SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. SC PROART HOBBY SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului CADOUCUDRAG. SC PROART HOBBY SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul CADOUCUDRAG. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului CADOUCUDRAG este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. SC PROART HOBBY SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului CADOUCUDRAG pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului CADOUCUDRAG mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SC PROART HOBBY SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

SC PROART HOBBY SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca SC PROART HOBBY SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.


11. Politica de confidentialitate
SC PROART HOBBY SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC PROART HOBBY SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SC PROART HOBBY SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa proarthobby@gmail.com, sau prin posta la adresa: Targu Mures, Str Rozmarinului 16/9.

SC PROART HOBBY SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul CADOUCUDRAG sunt transmise pe cale electronica, SC PROART HOBBY SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC PROART HOBBY SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre SC PROART HOBBY SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului SC PROART HOBBY SRL, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. SC PROART HOBBY SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

SC PROART HOBBY SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  1. dreptul de a cere SC PROART HOBBY SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  2. dreptul de a cere SC PROART HOBBY SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  3. dreptul de a cere SC PROART HOBBY SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
  4. dreptul de a cere SC PROART HOBBY SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa proarthobby@gmail.com, sau prin posta la adresa: Targu Mures, Str Rozmarinului 16/9. CADOUCUDRAG foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

SC PROART HOBBY SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. SC PROART HOBBY SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de CADOUCUDRAG in scopul precizat in prezentul document. 

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor CADOUCUDRAG, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre SC PROART HOBBY SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul CADOUCUDRAG, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului CADOUCUDRAG si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

 

12. Costuri suplimentare

In cazul produselor in care personalizarea (pe verso a produsului) se realizeaza contracost (aspect specificat la descriere/detalii produs), costul este de 1.5 lei/ litera si/sau cifra.


13. Dispozitii finale

SC PROART HOBBY SRL este autorizată de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor să efectueze operațiuni cu Metale și Pietre Prețioase în baza Autorizației nr. 0009648 din data de 17.05.2016.

Datorita varietatii produselor, este posibil ca unele dintre acestea sa nu fie in stoc in momentul plasarii comenzii. In apelul primit pentru confirmarea comenzii, va fi specificat acest aspect si timpul in care poate fi procesata si expediata comanda.
Culoarea produsului dorit poate varia usor in functie de setarile monitorului dvs., daca aveti nelamuriri, va asteptam sa ne contactati.
Ambalajul din prezentarea unui produsul poate fi doar exemplicativ, acesta poate varia ca si culoare/forma.
Va rugam sa luati in considerare ca toate produsele prezentate magazinul CADOUCUDRAG sunt handmade, nu sunt lucrate in serie mare si astfel pot prezenta unele asimetrii sau imperfectiuni.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe CADOUCUDRAG si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.


In situatia in care problema intampinata nu este rezolvata intr-un timp rezonabil (in cadrul perioadei maxime de de 30 de zile), sau intr-un mod satisfacator, va rugam sa va adresati pentru o conciliere amiabila dnei Todoran Raluca / dlui Todoran Claudiu-Marius sau la adresa de email proarthobby@gmail.com.


In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului CADOUCUDRAG, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

 

 

Made by: Devex Creatisol SRL
© 2016 Cadou cu drag. Toate drepturile rezervate