Bine ati venit !

Coşul meu:

0
Nu ai niciun articol în coş.

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

LIVRAREA PRODUSELOR


Livrarea produselor se va face oriunde in tara. SC PROART HOBBY SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea se face exclusiv prin firma de curierat Fan Courier, taxa de transportul este 18 lei. Lista localitatilor din aria lor de acoperire poate fi consultata aici http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf). Se va aplica un tarif de livrare suplimentar pentru comenzile livrate in locatii unde Fan Courier nu au sedii. Costul suplimentar va fi comunicat clientilor inainte de livrarea produselor comandate.  Taxa de transport nu este inclusa in pretul produselor afisat pe site.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor  fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

 In cazul in care clientul se afla in imposibilitatea receptionarii comenzii in mod personal, comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre curier, a numarului comenzii.

 In cazul livrarii la locul de munca al clientului, caz in care curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta comanda.

Clientul va fi contactat telefonic de catre curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa mentionata in comanda.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre CADOUCUDRAG, la momentul predarii produselor comandate catre client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

 SC PROART HOBBY SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC PROART HOBBY SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC PROART HOBBY SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC PROART HOBBY SRL de la acest client.

 

PLATA PRODUSELOR


Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul CADOUCUDRAG se poate efectua ramburs, la primirea produselor. SC PROART HOBBY SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa catre SC PROART HOBBY SRL la adresa de e-mail proarthobby@gmail.com. Livrarea va fi efectuata numai dupa primirea confirmarii platii.

Made by: Devex Creatisol SRL
© 2016 Cadou cu drag. Toate drepturile rezervate